CroatiaUnited Kingdom

 

Udruga za mlade Alfa Albona

OTVORENE PRIJAVE ZA SUDJELOVANJEM NA RAZMJENI MLADIH „OASE OF ART“ U LABINU

Otvorene su prijave za sudjelovanjem hrvatskih sudionika na razmjeni mladih pod nazivom \\\"Oase of art“ koja će se održati od 25. do 31. srpnja 2016 u kampu Tunarica, malom mjestu kraj Labina a povezati će 20 mladih i mladih s manje mogućnosti iz Hrvatske i Španjolske. U tjedan dana trajanja razmjene, mladi će kroz stjecanje različitih umjetničkih vještina i aktivnosti na otvorenom produbiti znanje o Europskom građanstvu i osjećaju europskog identiteta među mladima, ali i proširiti svijest o različitim kulturama, aktivnom sudjelovanju u društvu i neformalnom obrazovanju. 

Projekt je nastao iz suradnje između Udruge za mlade Alfa Albona i udruge Casa Eslava iz Španjolske, a financiran je od strane programa Erasmus +. Odabranim sudionicima biti će pokriveni troškovi puta, programa, smještaja i prehrane. 

Sudionici razmjene mogu biti mladi iz cijele Hrvatske u dobi od 18 do 30 godina, a za prijavu je potrebno ispuniti prijavni obrazac i najkasnije do 20. lipnja 2016. poslati ga na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

CroatiaUnited Kingdom

KWEATHER_

°C

Latinovac

KWEATHER_
Vlažnost: %
vjetar: S-0
loader